Web Design Ieftin

0765 297 688

Servicii Programare Web

Dupa cum spuneam in sectiunea Servicii Web Design, al treilea pas in crearea unui site web este implementarea design-ului intr-un CMS, un script care folosindu-se de o baza de date va ajuta sa administrati mai usor continutul site-ului, fara cunostiinte de web design si care genereaza dinamic continutul afisat.

Este adevarat, exista si varianta unui site simplu, creat doar prin XHTML si CSS, insa nu se va incarca niciodata la fel de repede ca unul cu continutul generat dinamic si nu va putea avea aceleasi functionalitati

Daca ati optat pentru varianta unui site cu continut dinamic, exista doua variante: implementarea design-ului intr-un CMS OpenSource gen CMSMS (care il recomandam noi), Joomla, Wordpress, Drupal, Magento.. samd in functie de necesitati sau varianta a doua, crearea unui script de la zero care sa satisfaca exact nevoile d-voastra.

Avem deja cateva scripturi codate in PHP, MySQL si JavaScript, deci nu mai dureaza asa mult crearea unui astfel de script custom, deoarece putem lucra pe acele scripturi gata facute, care spre deosebire de CMS-urile opensource pot fi editate usor si in totalitate foarte repede.

Pe langa aceste CMS-uri, tot de partea de programare web tin si toate scripturile jQuery sau JavaScript care vor da un aspect mai modern site-ului dvs prin diferite efecte adaugate site-ului, imaginilor, cat si functionalitate prin slidere de continut si asa mai departe.

programare web
administrare continut site
web development