Web Design Ieftin

0765 297 688

Servicii Web Design

servicii web design

Primul pas in crearea unui site web este acela de a stabili cum va arata grafica site-ului.

Pentru pachetele Ieftin, Start si Mediu design-ul va pleca de la niste template-uri codate anterior, care vor fi personalizate direct prin XHTML si CSS.

Pentru celelalte pachete insa, desenul va pleca de la zero... de la o simpla schita pe o foaie de hartie, dupa care designerii nostrii vor transforma acele schite intr-un desen grafic folosind programul Adobe Photoshop. Aceasta etapa poate dura intre o zi si trei zile in functie de complexitatea desenului.

Dupa ce desenul a fost finalizat, va ajunge la un coder care va trebui sa transforme acel desen intr-un template XHTML + CSS, curat, fara tabele si fara a folosi bucati mari din desen pentru a evita incarcarea greoaie a site-ului (timp aproximativ = o zi).

Cand aceste etape s-au finalizat, ajungem la partea de programare, unde in functie de necesitatiile clientului acel template va fi incorporat intr-un CMS (content management system) gen Joomla, CMSMS, Wordpress, Drupal sau va fi creat un script custom, de la zero. Mai multe detalii despre aceasta gasiti la sectiunea programare web.

servicii web design