Web Design Ieftin

0765 297 688

Web Design Orsova - Design, Programare Web si SEO

In ziua de astazi, cea mai buna metoda de promovare a unei afaceri este internetul. Prin urmare este absolut necesar sa aveti o pagina web pe care sa va prezentati serviciile.

Suntem singura firma care ofera servicii profesionale de web design in Orsova cat si de optimizare pentru motoarele de cautare. Mai multe detalii despre proiectele noastre realizate pana acum puteti gasi la sectiunea Portofoliu, unde puteti gasi lucrari realizate in orsova pentru: Pensiunea Oliver, Alina si Sorin, Hotel Manea, un site de prezentare pentru clisura dunarii si asa mai departe.

Legat de optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), puteti vedea ca majoritatea site-urilor create de noi au primele pozitii in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie ce caracterizeaza site-ul. Un exemplu ar fi site-ul www.clisuradunarii.eu care apare pe primele pozitii pentru mai multe cuvinte cheie ca Defileul Dunarii, Clisura Dunarii, Cazare Clisura Dunarii si multe altele.

Daca doriti sa apelati la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati folosind una din metodele de la sectiunea Contact a site-ului sau direct la reprezentanta noastra de pe strada 1 Decembrie 1918, bloc 26, sc F (Vis-a-vis de Billa).

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un site cu un web design corect:

  • sa aiba un design personalizat in functie de domeniul dvs de activitate
  • continutul sa fie structurat corect, astfel incat sa fie usor de accesat
  • viteza de incarcare sa fie mare (important si pentru seo)
  • continutul sa poata fi modificat ulterior chiar si de dvs
  • sa aiba un cod xhtml si css curat, valid, modern, fara erori
  • sa fie optimizat SEO on-page inca din momentul cand este pus online

Noi va oferim servicii complete: Web Design, Programare Web, SEO si GazduireWeb Design Orsova