Web Design Ieftin

0765 297 688

0

On-page SEO

» Scris in categoria: SEO — Taguri: , , — @ 0:17

1. Metadata : va permite sa “spuneti” motoarelor de cautare despre ce anume este pagina d-voastra, ce contine.

Cele mai folosite etichete meta si totodata cele mai importante (exemplu):

- Titlul paginii ( )

- Descrierea ( )

- Cuvinte cheie ( )

2. Heading

La fel cum ziarele contin unele titluri, subtitluri pentru ca cititorii sa poata intelege mai bine articolele, la fel in codul HTML se pot folosii aceste “Heading-uri”. Acestea sunt importante si pentru “robotii” motoarelor de cautare care in functie de folosirea acestora isi dau seama care parte a paginii d-voastra este mai importanta.

Aceste “heading-uri” (<h1></h1>, <h2></h2>, <h3></h3>) trebuie folosite intr-o anumita ordine si sunt clasificate astfel:

H1 – Primul nivel ( cel mai important )

H2 – Al doilea nivel

h3 – Al treilea nivel

3. Atributul “alt” pentru imagini

Imaginile sunt o modalitate foarte buna pentru a crea o pagina web cu un design placut, insa trebuie tinut cont de faptul ca “robotii” motoarelor de cautare nu pot vedea aceste imagini.

Pentru a rezolva aceasta problema, codul HTML contine un atribut numit “alt” pentru a putea spune motoarelor de cautare in cuvinte ceea ce contine acea imagine (<img src=”/imagini/mareaneagra.jpg” alt=”poza la mare” />).

4. Generalitati

- fiecare din paginile site-ului trebuie sa contina alta eticheta meta pentru titlu;

- continutul paginilor trebuie sa fie unic si scris de d-voastra, nu copiat de pe alte pagini. Este foarte important sa tineti cont de acest lucru, daca, din cine stie ce motive, chiar trebuie sa copiati informatii de pe alte pagini web, incercati sa le modificati textual, folosind sinonime, adaugand expresii noi si orice alt artificiu prin care textul d-voastra sa para nou, unic.

- textul de pe pagina trebuie sa contina cat mai des cuvintele cheie pentru care incercati sa optimizati pagina (de ex. web design), dar fara a exagera deoarece puteti ajunge in categoria de SPAM si atunci s-a ales praful de munca d-voastra.

- este preferabil ca textele sa poata fi citite de oricine, nu doar de profesorii universitari, asa ca incercati sa evitati folosirea cuvintelor pompoase, frazelor “academice” pe care nu le-ar putea intelege o persoana cu studii mai putine.Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Ultimele Articole

Categorii

  • COMENTARII RECENTE
  • Cristina B: N-am pag. web, dar doresc sa-mi fac una prin forte proprii. N-am nici suficienti bani sa platesc asemenea...
  • admin: adauga: background-repeat: repeat;
  • Mihnea: am si eu o problema am incercat cu background-image:url(”); dar imi afiseaza imaginea doar pe o bucata...
  • Florin: foarte interesant articolul
  • Web Design: Un articol bun

Web Design: Oferta Lunii martie

Magazin Online doar 300 euro